istanbul escortistanbul escort ankara escortankara escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort bahçeşehir escortbahçeşehir escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort istanbul escortistanbul escort Fragman Beklemez: Kanal D Mutfağım Programı Kibbi Lebni Tarifi - Hatay Tarifleri 18.01.2014

17 Ocak 2014 Cuma

Kanal D Mutfağım Programı Kibbi Lebni Tarifi - Hatay Tarifleri 18.01.2014

Kanal D Mutfağım Programı Kibbi Lebni Tarifi - Hatay Tarifleri 18.01.2014,Kibbi Lebni Tarifi mutfağım son bölüm izle 18.01.2014,18 ocak hatay Kibbi Lebni Tarifi yapılışı izle kanal d mutfağım


Mutfağım, Cumartesi günü Hatay'da!
Kanal D’nin sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı, hafta sonları 12:15'te ekrana gelen ve her bölümde başka bir şehre konuk olunan yemek programı Mutfağım, Cumartesi günü Hatay'da!

Nursel Ergin, "Mutfağım" programı ekibi ile birlikte konuk olacağı evde, ev sahibi Aysel Hanım ile birlikte "Kibbi Lebni Tarifi","Sac Oruğu Tarifi", "Maklube Tarifi" ve "Peynirli İrmik Helvası Tarifi " yapıyorlar

LEBNİ (TUZLU YOĞURT ÇORBASI) (ETLİ) (HATAY)

Hatay Valiliği
Antakya Mutfağı - Süheyl Budak


MALZEMELER (4 Kişilik)
100 gr. Pirinç
500 gr. Su
100 gr. tuzlu yoğurt

YAPILIŞI
Tencereye su ile birlikte pirinç konularak suyun kaynaması beklenir. Kaynayan suya tuzlu yoğurt eklenir ve pirincin pişmesi kontrol edilerek ateşten alınır. Ilık servis edilir.

Yazının kaynağı ve tarifleri için : http://www.kanald.com.tr/Mutfagim/#ixzz2qhTUye24

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder