istanbul escortistanbul escort ankara escortankara escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort bahçeşehir escortbahçeşehir escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort istanbul escortistanbul escort Fragman Beklemez: Kanal D Mutfağım Programı Sac Oruğu Tarifi - Hatay Tarifleri 18.01.2014

17 Ocak 2014 Cuma

Kanal D Mutfağım Programı Sac Oruğu Tarifi - Hatay Tarifleri 18.01.2014

Kanal D Mutfağım Programı Sac Oruğu Tarifi - Hatay Tarifleri 18.01.2014,Sac Oruğu Tarifi mutfağım son bölüm izle 18.01.2014,18 ocak hatay Sac Oruğu Tarifi yapılışı izle kanal d mutfağım


Mutfağım, Cumartesi günü Hatay'da!
Kanal D’nin sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı, hafta sonları 12:15'te ekrana gelen ve her bölümde başka bir şehre konuk olunan yemek programı Mutfağım, Cumartesi günü Hatay'da!

Nursel Ergin, "Mutfağım" programı ekibi ile birlikte konuk olacağı evde, ev sahibi Aysel Hanım ile birlikte "Kibbi Lebni Tarifi","Sac Oruğu Tarifi", "Maklube Tarifi" ve "Peynirli İrmik Helvası Tarifi " yapıyorlar

Malzemeler
Yarım kilo kıyma
1 kg köftelik bulgur
1 baş soğan
1 bağ maydanoz
zeytinyağı
kimyon, kırmızı biber
bir avuç un
tuz
biber salçası.

İçinin Hazırlanması:
1.Kıyma, ince kıyılmış soğan ile kavrulur.
2.Maydanoz, ince kıyılmış kırmızı biber, kimyon, tuz eklenir.

Yapılışı:
1.Islatılmış bulgur, biber salçası ile, ara ara el Islatılarak iyice yoğrulur.
2.Taş dibekte, tahta tokmak ile ezilen et, bu karışıma ilave edilir.
3.Biraz un eklenir ve tekrar yoğrularak, hamur haline getirilir.
4.Hazırlanan hamur küçük parçalara ayrılır.
5.Bu parçalar ince ince açılır, üzerine hazırlanan iç konur, üstü bir başka açılmış parça ile kapatılıp, kenarları açılmasın diye parmaklanır.
6.Hazırlananlar zeytinyağında kızartılır.

Yazının kaynağı ve tarifleri için : http://www.kanald.com.tr/Mutfagim/#ixzz2qhTUye24

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder